Tuotteet hakusanalla decospan astrata (6)

Muurahappo 94%

Muurahappo 94%

MUOVIHAPPO 94%
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikepreservatiivinen. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti. Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan se on turvallinen käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on kosmetiikkatuotteissa käytettävien säilöntäaineiden luettelossa rajoituksin. Sen enimmäiskäyttökoncentratio lopputuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Aptamil

Aptamil

Pitkäketjuisilla monityydyttymättömillä rasvahapoilla (LCP) Patentoitu kuituseos Soveltuu vauvan tarpeisiin Aptamil-tuotteet, jotka ovat suunniteltu aloitusmaidoksi syntymästä alkaen, on erityisesti räätälöity vauvan tarpeisiin kyseisessä kehitysvaiheessa. Se sisältää patentoidun kuituseoksen ja LCP:itä - pitkäketjuisia, monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita vauvat eivät pysty tuottamaan riittävästi ensimmäisten kuukausien aikana.
Sesderma Sebovalis Ravintolisä Hiustenhoitoon 60 Kapselia

Sesderma Sebovalis Ravintolisä Hiustenhoitoon 60 Kapselia

Ravintolisä öljyisen ihon ja hiusten hoitoon sekä siihen liittyviin ilmenemismuotoihin. Seborrooinen dermatiitti ja hilse. Kasvojen ja päänahan seborrea. Androgeeninen alopesia. Antioksidantti. Käyttöohjeet: Ota 2 kapselia päivittäin veden kanssa aterioiden aikana.
Aseptiset Pyyhkeet Alkoholi Liuos <90 - Räätälöitävissä

Aseptiset Pyyhkeet Alkoholi Liuos <90 - Räätälöitävissä

VOIDAAN KÄYTTÄÄ IHOLLE, HAAVAN YMPÄRILLE, PUHDISTUSHOITOON, NÄPPÄIMISTÖÖN, PUHELIMEEN, MOBIILIIN, TIETOKONEESEEN... DESINFIOINTI USEIN KOSKETETUILLE ESINEILLE, OVIKAHVOILLE, TYYNYSILLE, WC-IHIN, DIGIKOODILLE, TYÖPÖYDÄLLE JNE.
Hapan Kaseiini

Hapan Kaseiini

Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan. Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku. Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.